Οι συνθήκες που όλοι βιώνουμε σήμερα, εξαιτίας της παρατεταμένης αβεβαιότητας που η πανδημία και ο συνεχιζόμενος πόλεμος προκαλούν, επιβάλλουν να είμαστε πιο ανθεκτικοί στην διαχείριση της καθημερινότητας στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Καλούμαστε να βρούμε την ισορροπία μέσα μας, ώστε να αποφεύγουμε να είμαστε θύματα των περιστάσεων και να λειτουργούμε προληπτικά και με αυτοπεποίθηση.  Προτεραιότητα μας, επομένως, είναι να είμαστε ψυχικά υγιείς και να μην διστάζουμε να απευθυνόμαστε στους ειδικούς, όταν βλέπουμε τα πρώτα σημάδια ότι χρειαζόμαστε βοήθεια, για να κλείσουμε τα όποια κενά στην ζωή μας, να εκμεταλλευτούμε τις προοπτικές εξέλιξης που μας παρέχονται και να βρίσκουμε την ευτυχία σε ότι κάνουμε.

Ανταποκρινόμενοι στις παρούσες ανάγκες της κοινωνίας μας αλλά και στην ακρίβεια, η ομάδα του Δρ. Παναγιώτη Καραγιάννη με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνει την ίδρυση της Κλινικής Χαμηλού Κόστους Eupsychiantherapy Low Cost Counselling & Coaching Clinic.  Στην παρούσα κλινική θα μπορείτε έρχεστε σε επαφή με έναν εκπαιδευόμενο ή καταξιωμένο, ψυχολόγο ή coach σε χαμηλότερες τιμές. Όλοι οι συνεργάτες μας περνούν από αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης καθώς και συνεχόμενη επίβλεψη και καθοδήγηση, ώστε να παρέχουν υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας. Ο κάθε θεραπευόμενος η Coachee μπορεί να λάβει την φροντίδα και την καθοδήγηση που χρειάζεται διαδικτυακά μέσω βίντεο ή δια ζώσης στα κεντρικά μας στην Γλυφάδα, Αττικής.

Η διαδικασία είναι απλή το μόνο που χρειάζεται είναι να προσκομίσετε το voucher που σας έχει δοθεί από τον χώρο εργασίας σας ή τους συνεργαζόμενους φορείς ή γιατρούς σας, στο email μας. Εάν είστε ιδιώτης, μπορείτε να στείλετε ένα email στο panagiotiskaragiannis@eupsychiantherapy.com δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας και το τηλέφωνο επικοινωνίας που επιθυμείτε να σας καλέσουμε. Αργότερα, θα επικοινωνήσει μαζί μας ένα καταξιωμένο μέλος της ομάδας μας τηλεφωνικώς προκειμένου να λάβουμε πληροφορίες για τις ανάγκες σας ώστε να διασφαλίσουμε για εσάς την κατάλληλη φροντίδα και καθοδήγηση.