Θεραπεία Σχημάτων – Διαταραχές Προσωπικότητας

Εάν πάσχετε από κάποια διαταραχή προσωπικότητας ή αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην καθημερινότητα σας και δεν βλέπετε βελτίωση με την τρέχουσα θεραπεία σας, τότε η Θεραπεία Σχημάτων είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Πολλές κλινικές μελέτες παγκοσμίως έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα του μοντέλου στην θεραπεία της Οριακής Διαταραχής Προσωπικότητας, Ναρκισσιστικής Διαταραχής Προσωπικότητας, καθώς και σε άλλες παθήσεις,  όπως η χρόνια κατάθλιψη, που δεν υπάρχει βελτίωση χρησιμοποιώντας τις συμβατικές μεθόδους θεραπείας.

Η Θεραπεία Σχημάτων μας βοηθάει αποτελεσματικά στο να απαλύνουμε αρνητικές συμπεριφορές και συνήθειες και να καταλάβουμε τι συμβαίνει στον εσωτερικό μας κόσμο, ενισχύοντας έτσι την αυτογνωσία μας. Επίσης, μας βοηθάει να διαχειριστούμε τις εσωτερικές συναισθηματικές μας ανάγκες, όπως για παράδειγμα το άγχος, που προκαλείται από τα  βάρη που έχουμε επωμιστεί, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ένα επιπλέον σημαντικό όφελος της Θεραπείας Σχημάτων είναι η ευκαιρία που μας προσφέρεται να ενισχύσουμε θετικές συμπεριφορές, ώστε να αντιμετωπίζουμε άμεσα τις δυσκολίες στην ζωή μας και να αποφεύγουμε την αναβλητικότητα.

Όλα τα παραπάνω τα πετυχαίνουμε μέσα από συναισθηματικές και βιωματικές παρεμβάσεις, που στοχεύουν στην επίλυση πολύπλοκων τραυματικών εμπειριών που βιώσαμε κατά την διάρκεια της ζωής μας. Η Θεραπεία Σχημάτων μας βοηθάει να αναγνωρίζουμε τα συναισθήματα σαν την κινητήρια δύναμη στην καθημερινότητά μας και μας μαθαίνει να αντιμετωπίζουμε δύσκολα αρνητικά συναισθηματικά, γνωσιακά (σκέψη) και συμπεριφορικά μοτίβα που έχουν δημιουργηθεί σαν υπερκάλυψη κάποιας ανεκπλήρωτης ανάγκης.

Τέλος, η Θεραπεία Σχημάτων θα μας μάθει να ακούμε και να φροντίζουμε την ευάλωτη πλευρά του εαυτού μας με αυτοπεποίθηση.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορεί η Θεραπεία Σχημάτων να σας οδηγήσει στο αίσθημα της Ευψυχίας, καλέστε μας ή στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα, και εμείς θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας.

 

MY EXPERIENCES

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate .

  • Information packed practical training.
  • Practical learning experience with live project work and examples.
  • Practical assignments at the end of every session.
  • Practical assignments at the practical training.

COMMUNICATION

90%

LANGUAGE

60%

CREATIVE

70%

FUNNY

50%

Μια πρώτη συνάντηση με την θετική αλλαγή!

Η Θετική Ψυχολογία μας μαθαίνει να είμαστε σε μια διαδικασία συνεχούς μάθησης, ανάπτυξης δεξιοτήτων και αυτοβελτίωσης. Κάντε σήμερα μια νέα αρχή προς την επίτευξη της Αρμονίας!

Παρέχουμε εξατομικευμένα προγράμματα υποστήριξης που απευθύνονται είτε σε ιδιώτες είτε σε στελέχη επιχειρήσεων. Ας σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον σας με σεμινάρια & workshops, One to One ή Group Consultancy.

Δρ. Παναγιώτης Καραγιάννης

Συνάντηση Γνωριμίας


Καλέστε στο: 6945118874
ή κλείστε ραντεβού online

Ωράριο Λειτουργίας

  • ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 21:00
Κλείστε Ραντεβού