Επιστημονικά Εμπεριστατωμένα Προγράμματα Για Τις Ανάγκες Σας

Στις μέρες μας οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας καθώς και τα πολλαπλά ερεθίσματα που λαμβάνουμε, απαιτούν από εμάς να ανταποκρινόμαστε γρήγορα και αποτελεσματικά σε διαφορετικές και πολλές φορές δύσκολες καταστάσεις. Αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε
κινητοποιώντας κάθε φορά όλες μας τις δεξιότητες και βγάζοντας προς τα έξω τον καλύτερο μας εαυτό.

Το μοντέλο της Προσωπικής Συμβουλευτικής με την πολύπλευρη ακαδημαϊκή μου εκπαίδευση και την επαγγελματική μου εμπειρία, συνδυάζει τη Συμβουλευτική υποστήριξη μαζί με το Coaching.

Στόχος μου είναι να εστιάσουμε στα δυνατά
αλλά και αδύναμα χαρακτηριστικά σας, έτσι ώστε να επέλθει ανάπτυξη και ψυχική ενδυνάμωση.

Όραμα μου είναι να προσφέρω ουσιαστικές υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης προκειμένου ο κάθε άνθρωπος να επιτύχει την προσωπική του εξέλιξη και ευημερία.

MY EXPERIENCES

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate .

  • Information packed practical training.
  • Practical learning experience with live project work and examples.
  • Practical assignments at the end of every session.
  • Practical assignments at the practical training.

COMMUNICATION

90%

LANGUAGE

60%

CREATIVE

70%

FUNNY

50%

Μια πρώτη συνάντηση με την θετική αλλαγή!

Η Θετική Ψυχολογία μας μαθαίνει να είμαστε σε μια διαδικασία συνεχούς μάθησης, ανάπτυξης δεξιοτήτων και αυτοβελτίωσης. Κάντε σήμερα μια νέα αρχή προς την επίτευξη της Αρμονίας!

Παρέχουμε εξατομικευμένα προγράμματα υποστήριξης που απευθύνονται είτε σε ιδιώτες είτε σε στελέχη επιχειρήσεων. Ας σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον σας με σεμινάρια & workshops, One to One ή Group Consultancy.

Δρ. Παναγιώτης Καραγιάννης

Συνάντηση Γνωριμίας


Καλέστε στο: 6945118874
ή κλείστε ραντεβού online

Ωράριο Λειτουργίας

  • ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 21:00
Κλείστε Ραντεβού